Keresztelőre

Doboz

Fa doboz, festve, szalvétával díszítve, a baba nevével.

Ebbe a kicsi fadobozba apró meglepetést, pénzgurigákat, utalványt rejthetsz és garantáltan nagyobb örömet szerzel vele, mintha borítékba dugnád az ajándékba szánt pénzt.

Esküvő után örök emlék marad Tőled. A gyermekkel kapcsolatos emlékek (kórházi karszalag, első levágott hajtincs, stb.) tárolására tökéletes.

Mérete: 19 cm x 12,5 cm, magassága: 7 cm.

Ára: 3.200 Ft.

Pénzajándék - babás doboz

Pénzajándék – babás doboz

Meglepetés doboz

Az ajándékba szánt pénzt meglepetés dobozba is teheted. Leveszed a tetőt és szétnyílnak az oldalak a meglepetéssel. Az ajándékodat (pénzt, utalványt) teheted a borítékba, bedughatod a fakkba, vagy rejtheted a dobozkába, a doboz kivitelezésétől függően.

A feliratot természetesen egyénre szabom.

A meglepetés dobozban az a jó, hogy tényleg egyedi tud lenni, az ajándékozó kívánságának megfelelően.  A doboz maga pedig bármilyen színből készülhet

A doboz mérete általában 12×12 cm, 15×15 cm vagy 17×17 cm, de természetesen bármilyen (a realitások talaján maradva 🙂 kívánt méretben elkészítem.

A doboz ára mérettől és díszítéstől függően: 2.000-4.000 Ft.

 

Meglepetés doboz keresztelőre

Meglepetés doboz keresztelőre

Képeslap

Ezzel a képeslappal kívánhatsz sok boldogságot az újszülöttnek, a belsejébe szabadon írhatsz bármit. A képeslapot pedig “felturbózhatod” pénzzel, amiből tényleg olyat vásárolhatnak a szülők, amire szükség van és ami biztosan tetszik nekik. Garantáltan igazi mosoly lesz a jutalmad, ha ezzel az ajándékkal állítasz be babanézőbe.

Maga a képeslap pedig megmarad emléknek “Tőled”.

Képeslap újszülöttnek

Képeslap újszülöttnek

A képeslap készülhet fiús és lányos változatban is.

A képeslap ára: 600 Ft/db