Emeletes papírtorták nászajándékba

Ha nagyobb társaság közösen ad nászajándékot vagy közeli hozzátartozónak szánod, több mindent ajándékozol, válaszd emeletes papírtortáimat.

Ezek az emeletes torták tényleg az asztal díszei lesznek a lakodalomban és nem kell visszafognod magad, hogy hova fér a sok apró ajándék, amit vettél. 🙂

Színben és díszítésben korlátlanok a lehetőségek.
Mik az esküvői dekoráció színei? Milyen volt az esküvői meghívó? Mik a menyasszony kedvenc színei? Válassz a párhoz, az esküvő színeihez passzoló színű pénzajándék tortát.

Torta információk

Egy torta:

8 szeletes torta: 4.000  - 4.500 Ft díszítéstől függően. 12 szeletes torta: 5.000 - 5.500 Ft díszítéstől függően.

Két torta:

2 x 8 szelet esetén: 8.000 Ft. 2 x 10 szelet esetén: 9.000 Ft. 2 x 12 szelet esetén: 10.000 Ft.

Három torta:

3 x 8 szelet esetén: 11.000 Ft. 3 x 10 szelet esetén: 12.000 Ft. 3 x 12 szelet esetén: 14.000 Ft.
A 12 szeletes torta: 26 cm átmérőjű, 4,7 cm magas, egy szelet 6,5 cm széles a nyíló oldalon. A 8 szeletes torta: 22 cm átmérőjű, 5 cm magas, egy szelet 8 cm széles a nyíló oldalon.
A szeletekbe kerülhet pénz, kaparós sorsjegy, apró meglepetések, "Sajnos nem nyert" felirat.

Ha nászajándékba adod:

“A házasság nélkülözhetetlen kellékei”:

Méz Hogy a mézeshetek minél tovább tartsanak Fejfájás-csillapító Ha a feleség nem akarja Tangabugyi Ha a férj nem akarja Gyufa Hogy mindig ébren tartsa a tüzet Kaparós sorsjegy Amikor már csak a vakszerencsében bíztok Madzag, ragasztó Ha elszakadt, ha eltörött, talán még akkor is menthető Kulcs Hogy mindig nyitva legyen a szívetek egymás előtt Nagyító Hogy a társatokat mindig nagyobbnak (többnek) lássátok önmagatoknál Mágnes Hogy a vonzalom sose múljon el Teafilter Hogy sose legyetek fáradtak Iránytű Hogy mindig megtaláljátok a helyes utat Gumióvszer 1 sima (ha még nem akartok gyereket), 1 tűvel átszúrva(ha már nagyon akarjátok) Rizs A bőséges gyermekáldáshoz Angyal Legyen az őrangyalotok Pénz Állítólag nem boldogít – ha titeket sem, küldjétek vissza

Ha születésnapra adod:

I. Szórakozós (színházjegy utalvány) II. Zord időre (kesztyű, amivel mobil eszköz is használható, levétel nélkül III. Ütős lesz! (Wasabi krém/chili por) IV. Lazítós (Nyugalom illóolaj, Labello szájkrém) V. Izék… (kaparós sorsjegy, dollár/euro feliratú papírzsepik) VI. Nasizós (diákcsemege, kesudió, stb.) VII. Apróságok (kis kütyü autóba, világító kulcstartó) VIII. Praktikus (öv/telefon tartó, töltő) vagy 1. S most kezdődik… (sál) 2. Zamat orgia garantálva 🙂 (ebéd/vacsora kupon) 3. Ütős lesz! (üveges chilis csoki) 4. Lehet válogatni (kis csoki, cukrok, rágógumi, stb.) 5. Illat özön (parfüm/illatos mécsesek) 6. Nasi mindig jól jön 🙂 (bármilyen rágcsa, amit az Ünnepelt szeret) 7. Amit csak akarsz! (kupon egy utazásról, extra programról, stb.) 8. Pont Neked 🙂 (horoszkópos kaparós sorsjegyek)

Kuponok

Pl, mozi kupon, fagyi kupon, vacsora kupon, koncert kupon, süti kupon, masszázs kupon, stb.
A tortaszeletek az oldalukon nyílnak. Két kis fülecske van egymásba csúsztatva, ezeket kell fel-le irányban óvatosan széthúznod.
A szeleteket a szalag szétbontása nélkül is ki tudod venni egyesével. A külső, szélesebb felénél fogva kell kivenni, visszarakásnál is azt a végét rakni be először, majd becsúsztatni a belső felét a torta közepéhez. A torták tetejére való szív, virág, kör nincsen felragasztva. Miután megtöltötted a szeleteket, vedd le a hátuljukon lévő ragasztókockákról a papírt és ragaszthatod fel a torta közepére.

Hasznos információk

Hogyan rendelhetek?

A megrendelést leadhatod e-mailben (info@penzajandek.hu), telefonon (+36204320787) vagy a weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Az elkészült ajándékokat előre egyeztetett időpontban az alábbi helyszíneken veheted át:

 • Tárnok
 • Érd

MPL üzleti csomagként

Átutalásos fizetés esetén:

 • házhoz szállítva: 1.990 Ft
 • házhoz szállítva 1 munkanapos határidővel: 2.100 Ft
 • postán maradó csomagként: 1.990 Ft
 • postán maradó csomagként 1 munkanapos határidővel: 2.100 Ft
 • csomagautomatába kézbesítve: 990 Ft.
 • csomagautomatába kézbesítve 1 munkanapos határidővel: 1.100 Ft. Bővebb információ a csomagautomatákról.

Utánvéttel:

 • házhoz szállítva: 3.480 Ft
 • házhoz szállítva 1 munkanapos határidővel: 3.590 Ft
 • postán maradó csomagként : 2.830 Ft.
 • postán maradó csomagként 1 munkanapos határidővel: 2.940 Ft.
 • csomagautomatába kézbesítve: 1.780 Ft.
 • csomagautomatába kézbesítve 1 munkanapos határidővel: 1.890 Ft.

Foxpost csomagként:

Automatába: 1.200 Ft 

Házhoz: 2.500 Ft-tól, mérettől függően (pl. egy torta 2.500 Ft, egy meglepetés doboz 3.300 Ft)

Utánvét: + 200 Ft

Foxpost automata keresése >>

Személyes átvétel esetén:

 • készpénzes fizetés.

Postázás esetén:

 • átutalás
 • utánvét.